Ce este un party?

Vezi, guști și te bucuri!

Asta este, pe scurt, un Party – o experiență!

Party-ul Tupperware este modalitatea prin care produsele noastre se achiziționează. De ce așa? Pentru că produsele noastre sunt mai mult decât par. Le poți folosi într-o multitudine de moduri, vei vedea exact cum se folosesc, vei avea pe cineva care îți va explica modalitatea de folosire și de întreținere și le vei vedea, cu adevărat în acțiune.

Party-ul Tupperware reprezintă o experiență în sine. Seamănă cu o întâlnire între prieteni la care se gătește ceva interesant, folosind produse noi și inovative care îți fac viața mai ușoară. La această întâlnire vei testa produse, vei incerca rețete gustoase și, de ce nu, vei cumpăra ce te-a impresionat cel mai mult sau ceva ce vei simți cu siguranță că ai nevoie. Vei fi printre cunoscuți, vei socializa, te vei simți bine și, la final, vei pleca acasă cu un produs ce-ți va fi extrem de util.

Protagoniștii unui Party Tupperware și rolurile lor:

  • Gazda: persoana care va găzdui Party-ul Tupperware. Gazda își va invita apropiații (prieteni, rude, vecini) la această întâlnire, va alege împreună cu Prezentatorul o temă și rețetele pe care dorește să le experimenteze și va achiziționa ingredientele pentru acestea.  Pentru amabilitatea de a găzdui un party și pentru timpul acordat, Gazda va primi un cadou foarte frumos, constând în produse Tupperware. Acest cadou variază în fucție de promoția în curs și de comanda obținută la Party. 
  • Prezentatorul Tupperware: El va prezenta și organiza Party-ul, va contacta Gazda, va stabili împreună cu ea care va fi tema party-ului și va ajuta Gazda să facă invitațiile. Prezentatorul va aduce toate produsele care se vor folosi la prezentare, și va coordona party-ul, împreună cu Gazda.
  • Invitații: Vor onora invitația unei Gazde, vor veni cu voie bună, bucuroși să-și întâlnească prietenii și dornici de a afla lucruri noi si de a experimenta. Pot avea parte de surprize oferite de Prezentator! 

Produsele Tupperware sunt versatile și multifuncționale!

 Cel mai bun mod pentru a cunoaște toate avantajele unui singur produs este să soliciți o prezentare de la un specialist din echipa noastră.

Poți solicita o prezentare la tine acasa sau o prezentare virtuală prin intermediul platformei VTUP.

Contactează-ne acum

FORMULAR DE CONTACT

Ce spun clientii nostri?