Brioșe cu lămâie și căpșuni
Timp de preparare: 10 min.
Timp de coacere: 18 min.
INGREDIENTE PENTRU 6 BRIOȘE
- 1/2 cană de felii de căpșuni
- 3 lingurițe de ulei vegetal
- coajă și suc de la 1 lămâie
- 1 cană de făină universală
- 1/2 cană de zahăr granulat
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță sare
PREPARARE
- Preîncăzește cuptorul
Preîncălzește cuptorul până la 350°F/180°C, așază Forma de Silicon Tupcake pe o foaie de copt din metal și las-o deoparte. - Amestecarea ingredientelor
Pune căpșunele în Extrachef-ul Supersonic cu atașamentul de tăiere și mărunțește.
Adaugă uleiul, sucul de lămâie și coaja.
Într-un bol de mărime medie, combină ingredientele rămase și amestecă bine.
Toarnă ingredientele umede și uscate și amestecă până se combină. - Coacere și servire
Distribuie aluatul uniform în cavitățile Formei de Silicon Tupcake și coace timp
de 15-18 minute sau până scobitoarea introdusă iese curată. Servește ca atare sau
decoreză cu glazură la alegere.